STILLASGRUPPEN AS - tar ditt prosjekt til nye høyder HMS STILLASGRUPPEN AS REFERANSER STILLASGRUPPEN AS OM STILLASGRUPPEN AS KONTAKT STILLASGRUPPEN AS STILLASGRUPPEN AS
STILLASGRUPPEN - tar ditt prosjekt til nye høyder
HABITAT
UTLEIE PROSJEKT
UTLEIE PRIVAT
SALG STILLAS
KURS
PERSONAL/JOBB
SERTIFIKATER
 
PERSONVERN STILLASGRUPPEN AS WEBSIDER

Google Analytics

Vi benytter Google Analytics for å analysere bruken av våre websider.
Google Analyics gir oss inforamsjon om hvilke sider/innhold som er mest besøkt, når de ble besøkt og hvor den besøkende kommer fra i verden. Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google, Inc. ("Google"). Google Analytics bruker cookies for å analysere hvordan brukere benytter websidene. Informasjonen som genereres av en slik cookie ved bruk av det aktuelle nettstedet, inkludert din IP-adresse, sendes til Google og lagres på servere i USA.

Google kan overføre statistikken til tredjeparter hvis dette kreves iht. lov eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Dataene som samles inn benyttes for å forbedre nettstedets funksjonalitet og brukervennlighet basert på brukernes behov og interesser. 

Google Tag Manager

Våre websider benytter også Google Tag Manager, som bruker informasjonskapsler til styring og implementering av script. Google Tag Manager er en tjeneste som gjør at det kan benyttes blant annet Remarketing script.

Vi benytter i dag Remarketing scritpt fra Delta Projects som lar oss målrette annonser mot besøkende på websidene.
Og Remarketing script fra Google Ads. Denne lar oss målrette annonser mot besøkende på nettsiden.


 
ALUSAFE STILLAS